Сътрудничество при покупко- продажба на недвижим имот

Как протичат нашите сделки?

Покупка

При покупка на жилище провеждаме интервю с клиента, за да разберем неговите желания, изисквания, предпочитания , след което пристъпваме към огледи на жилища, отговарящи на зададените от него параметрите. След като клиента направи своя избор, организираме среща на продавач и купувач и уточняваме условията, при които ще протече сделката. Междувременно агентите на „Пропърти Портал” изискват и проверяват документацията на имота. Насрочваме дата и час при нотариус за изповядване на сделката.

Продажба

При продажба на жилище обявено от наш клиент, правим оглед на жилището и богат снимков материал. Определяме цената, която собственика би желал да получи. Правим анализ на моментния пазар и определяме дали в този момент цената е добра. Ако цената е висока съветваме клиента да я понижава с 5%, след края на всеки месец, докато жилището се продаде. Своевременно известяваме клиента за интерес от страна на купувачи.

Други съвети, които даваме на собствениците е да приведат имота си в търговски вид- Най-важно е първото впечатление, затова съветваме жилището да бъде почистено, подредено, проветрено, ако е нужно осветлението да се смени , прозорците да са почистени, за да изглежда по-светло, ненужните вещи да бъдат премахнати, за да стане просторно и приветливо за бъдещите купувачи. Тези малки действия, дават голям резултат.

Агентите на „Пропърти Портал” се ангажират да рекламират имота по всички възможни начини, по които са преценили- интернет, печатни издания и т.н, да водят потенциални клиенти.