Жилищен комплекс в кв. Виница на град Варна

  • Vinitsa-Residence3

    Vinitsa-Residence1-1

    Vinitsa-Residence8

    Vinitsa-Residence2-1

БЕЗ КОМИСИОННА!!!
Представяме на вашето внимание комплекс от затворен тип с панорамна гледка към планината и морето, разположен в кв. Виница на гр. Варна.

Жилищният комплекс включва обслужваща част с паркова зона за отдих и почивка, oзeлeнявaнe, дeтcĸa плoщaдĸa, бapбeĸю зoнa, екстериорен фитнес и пет стъпаловидно разположени нискоетажни жилищни сгради с функционални архитектурни разпределения и красиви гледки към планината и морето. Комплексът ще разполага с бързозарядна електрическа станция за автомобили.

Комплексът ще бъде с контролиран достъп с карти само за живущите, ефективна система за видеонаблюдение, осигуряващи на живущите сигурност и спокойствие. Управлението и поддръжката на общите части ще се осъществява от специализирана фирма.

Поддръжката на комплекса включва:
– почистване и поддръжка на общите части
– осветление
– асансьори
– поддръжка на съоръжения за контрол на достъпа и охранителни системи и видеонаблюдение
– поддръжка на зелените площи

Комплексът е пред А15, има възможност за разсрочена схема на плащане в рамките на строежа, както и покупка с банков кредит. Предлагат се 2- стайни жилища с цени от 74600Е и 3- стайни жилища с цени от 116300Е и паркоместа с цени от 6000Е. Жилищата ще се предават на шпакловка и замазка.

Научи повече на посочените телефони!

Summary
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes