Представяме Ви Хотел в оригинален стил на морето. Бизнес имот със собствен характер. 

Представяме Ви Хотел в оригинален стил на морето. Бизнес имот със собствен характер. 

Предлагаме за продажба хотел на 6 км. От плажа и в близост до прекрасните дъбови гори на Странджа планина. С манастирска архитектура, вдъхновена от най-известните манастири в България, и модерен интериорен дизайн на вътрешните пространства, този комплекс има свой собствен неповторим характер.

РЗП-то на хотела е 2555,31 кв.м., разположен върху парцел от 7497 кв.м.

Хотела се състои от 20 бутикови стаи : 9 просторни стаи на партерен етаж, от които две са за хора в затруднено и в неравностойно положение, 9 апартамента на първи етаж и 2 романтични стаи с емпоре на втори етаж, подходящи и за семейства с деца. Стаите са с размери от 43, 59 и 73 кв.м, всяка разполага с баня и балкон, ориентиран към басейна. Всяка от стаите е обзаведена с LCD телевизор, Интернет, телефон, сейф, мини бар, климатик, голяма баня с душ. Има 2 стълбища, домакински офис и конферентна зала. На първия етаж има отделен, напълно оборудван апартамент с две спални.

Хотелът има собствени асфалтирани пътища, частен паркинг с капацитет за 14 автомобили, което осигурява безпроблемен достъп и решението с паркирането както и за по-големи групи, които ползват конферентната зала или при сватбените тържества, йога ретрити или уъркшопи.

Сред някои от забележителностите в хотела са огромните му градини, богатата растителност включваща зеленчукова и цитрусова оранжерия, ботаническа градина и река с водни огледала. Местността е богата и на билките. Градината разполага с разнообразие от растения от цял свят и има собствена система за поливане.

Спа центърът, басейнът, амфитеатърът и готическата стена допринасят за създаването на спокойната атмосфера. Летният бар е чудесно място за незабравими летни вечери под звездите.

Leave a Comment

Fields marked * are required.