Новото строителство в с. Нови Хан започна!

Новото строителство в с. Нови Хан започна!

През последните години районът на с. Нови Хан се обособи като горещо предпочитана дестинация, но не само за кратък престой през уикенда, а са постоянно пребиваване. Доказателство за прогресивно растящия интерес са новопостроените и в процес на строителство жилищни комплекси, предлагащи уютни многофункционални апартаменти с една, две или три просторни помещения плюс таван. Агенция “Пропърти Портал” е официален партньор на инвеститора. С наше съдействие може да закупите нов апартамент, на 15 км източно от София, БЕЗ КОМИСИОННА, само по ЦЕНИ НА СТРОИТЕЛЯ!

Нестихващият интерес за жилища в Нови Хан мотивира инвеститорите да продължат строителните дейности и в момента се работи активно над издигането на три нови сгради – представляващи третият комплекс . Комплексът е разположен до града с най-силно изразен европейски облик, а именно столицата София. В строежа се използват първокласни материали и съвременни технологии.

Локацията на комплекса предлага тишина и спокойствие, като в никакъв случай не лишава живущите от ежедневните комуникации и транспорт. Основната идея е мястото да предлага спасение от шума и стреса на големия град, като същевременно е в непосредствена близост до София само на няколко минути по магистрала Тракия.

На разположение на собственици и наематели са намиращите се в компкекса:

  • Магазин за хранителни стоки
  • Ресторант
  • Парк, детска площадка и приятни зелени пространства
  • БАСЕЙН
  • ФИТНЕС
  • ПАРКИНГ

 

Както всички останали предимства на комплекст от затворен тип а именно – сигурен паркинг за вашият автомобил , денонощна жива охрана, контролиран достъп до комплекса както и непрекъснато видео наблюдение на целия комплекс.

 

Ето и още някой предимства на новото строителсвто в с. Нови хан. Съвременното строителство има своите неустоими преимущества, изразяващи се в:

  • Добра изолация и енергийна ефективност

Апартаментите ново строителство в Нови Хан са построени от висококачествени материали, които гарантират трайност, стабилност и защитеност за цял живот. Новите технологии, внедрени в днешното строителство, осигуряват много добра изолация на жилищата. Това гарантира висока енергийна ефективност, или казано по-просто, обитателите на жилището се радват на по-ниски сметки за електроенергия.

  • Апартаментите се отличават с чудесно разпределение

Помещенията са обособени така, че да се използва оптимално наличното пространство. Подредбата не навява усещане за теснота, претрупаност и липса на свободно пространство. Домашната атмосфера е спокойна и лека.

Благодарение на партньорството си с инвеститора, ние от агенция Пропърти Портал помагаме на своите клиенти да закупят идеалното за тях жилище по ЦЕНИ НА СТРОИТЕЛЯ, БЕЗ КОМИСИОННА!

С Агенция Пропърти Портал може да сте спокойни в избора на по-комфортен начин на живот с модерни удобства, каквито заслужавате. В София е трудно, дори невъзможно намирането на уютен апартамент с приятна визия за 11 900 евро. Затова местностите в покрайнините на столицата моментално привличат с отличните си условия за пълноценна почивка и високо качество на живот.

Ако търсите да закупите имот недалеч от София, Агенция “Пропърти Портал”  ще ви насочи към най-изгодната сделка. При нужда от разсрочено плащане Агенция “Пропърти Портал” може да предложи уникалнен план за района а именно разсрочване до 3 години БЕЗ ЛИХВА и изплащане до 10 години с фирксирана лихва от 9.75%.

Третият от веригата жилищни комплекси в Нови Хан се очаква да бъде завършен през 2017 г. С агенция Пропърти Портал може да се сдобиете с чудесен нов едностаен, двустаен или тристаен апартамент, който да задоволява всякакви желания и нужди. Продажбата е без комисионна.

Цените започват от 400 EUR/кв.м.

Leave a Comment

Fields marked * are required.