За нас

КОИ СМЕ НИЕ?

Ние сме „Пропърти Портал „ екип от млади и динамични хора, желаещи да се развиват в областта на недвижимите имоти. Екип от професионалисти преминали всички нива на обучение в сферата на недвижими имоти, способни да Ви консултират по всяко време и да отговорят на индивидуалното Ви търсене.

Специализирани сме в продажбата, отдаването и наемането на недвижими имоти в София и по Българското Черноморие.

Знаем, че покупката на имот е важна стъпка в живота на човек и ние влагаме качество и частица от себе си във всичко, което правим.  Агентите на „Пропърти Портал” ще бъдат с Вас от момента на Вашето търсене до получаването на ключ за Вашия нов дом .

За целта провеждаме интервю с клиента, за да установим неговите желания и предпочитания за търсения обект. Провеждаме огледи на всички предложения, съответстващи на неговото търсенето.  Даваме компетентни професионални съвети при избора на недвижим имот, в зависимост от целите на покупката. Правим анализ на пазара на недвижими имоти в дадения момент, за да можем напълно да задоволим желанията на нашите клиенти.

Като професионалисти, ние от „ Пропърти Портал ” сме длъжни да вложим всичките си сили и възможности, за да съдействаме на нашите клиенти да направят най- добрата инвестиция, а именно в имоти предлагани от нас!

„Пропърти Портал“ е вратата към Вашият нов дом!

Надяваме се на пълноценно сътрудничество!

 

ЕКИПЪТ НА „ПРОПЪРТИ ПОРТАЛ”!